Johnny Lie

Befrakter – vært med siden 2014

Han har definitivt Håkulls beste Pokerface og gleder seg til de kan kommunisere med sjåførene via Facetime. Inntil da trener han videre i speilet på kontorpulten.

Johnny Lie

Når startet du i Håkull?

– Jeg startet her i Januar 2014 som befrakter utland, og har i disse årene besittet de fleste stolene på utland.

Hvilken avdeling er du i i dag?

– Transport utland

Hvorfor ble det Håkull

– Det var litt tilfeldig at det ble en kontakt der. Jeg jobbet i Oceaneering da firmaet gjennomgikk en omstillingsprosess som førte meg på vei inn i en stilling jeg ikke ville ha. Kona sendte CV´en min til Lena, og ganske raskt hadde Geir og jeg en prat. Jeg hang på Geir over en periode (les – maste) til han til slutt sa ja.

Kan du si litt om din utdanning og bakgrunn?

– VGS + befalsskolen, erfaring fra logistikk fra tidligere jobber.

Hva er det som trigger deg i arbeidet?

– Vi har ofte et tight tidsskjema og det er kjekt. Det er en av mulighetene med dagens flåteprogram at vi kan ha et kort tidsvindu fra bilene tømmes til de reiser videre med full last. Det er effektivt og praktisk for alle.

Hvordan vil du beskrive utviklingen i arbeidet gjennom årene?

– Vi jobber i Excel og har nå gått over på Excel live, slik at alle er på samme ark. Dermed vet alle hele tiden hva de andre gjør, noe som gjør det lett å tilpasse ting underveis. IP – telefoni og flåtestyring har også gjort ting mye bedre og enklere.

5 kjappe

Hva hører du helst på i bilen?

– Jeg hører mye på Podcaster, enten det er krigsrevyen, eller aktuelt stoff om sport, og gjerne fotball. Det er mye som er av interesse.

Hva ser du helst på TV?

– Jeg er veldig glad i serier og fotball, – Eg elske Viking!

Hvilken bok har du på nattbordet?

– Spindelvevet, det er en lokal krim skrevet av, Ellingsen / Ingemundsen med en historie med utspring fra Randaberg. Veldig kjekk.

Hva gjør du helst på fritiden?

– Jeg er glad i å reise og har derfor alltid reist på samtlige Viking kamper i førpandemisk tid, både treningskamper og vanlige kamper. Jeg spiller også poker, men først og fremst live, så det har blitt mindre av det i det siste. Jeg arrangerer normalt en månedlig turnering med 25 stk. Glad i ut på tur med kånå, gjerne toppturer.

Hvor/hva er Håkull om 75 år?

– Håkull er fortsatt med og klarer tilpasse seg utviklingen innen transport.

Helt til slutt ...

– Jeg har lært veldig mye, blitt godt opplært og fått jobbe med utrolig dyktige medarbeider. Det setter jeg veldig stor pris på.

Menneskene i Håkull

De er mange – og mange av de har vært der i mange år. For hos Håkull handler det om alle menneskene som er der til enhver tid. De snakker om Håkullfamilien og at føler seg hjemme der. Her kan du bli bedre kjent med noen av dem.