Leder

Kjære alle i Håkullfamilien.

Det er med stolthet og stor ydmykhet vi kan gratulere oss selv som 75-års jubilant.

Dette hadde vi ikke oppnådd uten dere alle. Ansatte, bileiere, sjåfører, kunder og ikke minst dere som lever i sammen med noen som jobber i Håkullsystemet. Vi vil også takke våre gode leverandører, deriblant Color Line og Fjordline for et langt og godt samarbeide.

Det som er fryktelig leit, er at vi ikke får invitere til en skikkelig Håkullfest. Det er vi jo så gode på! Alt var planlagt og booket, men nå dessverre avbooket. Derfor blir det i stedet laget et digitalt jubileumsmagasin som vi håper den enkelte kan finne både kjekt, spennende og interessant.

En av våre trofaste bileiere minnet meg nylig på noe da jeg beklaget at det ikke ble noen fest i år. Han sa, «Kjartan, det er ikke mer enn 5 år, så fyller dere 80 år». Så takk, Alf, for påminnelsen, for 5 år går veldig raskt i Håkulltempo, express med 2 sjåfører…… Da kjører vi på videre mot de 80 og et pandemi fritt Europa. Håper alle fortsatt velger å være med oss på ferden. Det hadde gledet oss stort! Team Håkull skal være å regne med også i årene som kommer.

 

Med vennlig hilsen

Kjartan Håkull