Jeg vil sende en hilsen til ...

Alle fortjener ros og takk, og gjennom mange år og særlige relasjoner er det alltid noen som stikker fram litt.

Her er spennet stort. Noen av oss er kjempetakknemlige for helheten som Håkull er, mens andre tenker spesielt på noen.

Vi heier på hverandre og har derfor samlet de hilsnene som er kommet inn, slik at alle får se hva de er en del.

Stort tillykke med de 75 år for Håkull og alle der er med i rejsen 😀

– Jens Christian Christensen

Det er én grunn til at jeg er her ennå: Vi har et friskt miljø med en god fordeling av kvinner og menn. Sammen er vi en veldig kjekk gjeng på en veldig god arbeidsplass.

Jeg satser på at de holder på i 15 år til.

– Elin Rønneberg

Uten det teamet vi har på flytting i dag, så kunne vi ikke løst dette så godt som vi gjør det. Kombinasjonen av felles erfaring, kapasitet og kompetanse gjør oss til en aktør å regne med i flyttebransjen.

– Tom K. Ims

Takker for all hjelp, det er godt å ha kolleger som ikke er redde for å ta i et tak å hjelpe når det trengs, er ellers altid hyggelige når vi møtes.

– Fred-Inge Olsen

Takk til alle de som står opp og bretter opp armene når det virkelig gjelder. Vi er en fantastisk gjeng med ansatte, sjåfører og eiere. Jeg er veldig takknemlig for å få være en del av dette!

Håkull har vært en fantastisk bedrift i alle mine 31 år.

– Geir Nilsen

Vil gjerne sende en hilsen til alle sjåførene i vårt system som har bidratt og stått på i «fremste rekke» i en krevende tid. De har måttet møte pandemien enda mer ansikt til ansikt, og satt seg selv i posisjon for smitte. Det skal de ha en stor takk for.

– Tor Grindheim

Jeg er veldig glad i den Håkull-familien som vi alle er en del av. Jeg har opplevd en stor grad av inkludering og fått mye tillit, – det er jeg veldig takknemlig for.

– Einar Latini

Det har vært en spennende reise så langt som jeg har fått ha med supergode kolleger. Det er et riktig godt arbeid som gjøres hver uke, og jeg håper at vi kan fortsette med det i mange år fremover.

– Leif Harding Jensen

Takk for godt samarbeid! På tross av geografi og arbeidsområder, så har det vært veldig kjekt å være en del av Håkull familien.

– Turid N. Skauen

Stolt og ydmyk over alle som bidrar, uten dere var vi ingenting.

– Kjartan Håkull

Jeg er utrolig takknemlig til alle, men har tenkt mye på Leif i Danmark som har vært syk. Han har skapt en god drift og suksess for oss i Danmark.

– Gudmund Håkull

Jeg tenker på Tommy Sjølyst, teknisk driftssjef på Eiendom. Han kom fra flytting som hjelpemann og har blitt en veldig dyktig og serviceminded kollega, alltid tilgjengelig.

Gudmund fører regnskap for Eiendom og løser en viktig oppgave der.

Ellers tenker jeg at vi bruker mange timer av livet på jobb og da er det viktig med gode kollegaer – og nettopp derfor er det så bra å jobbe i Håkull. Tusen takk til alle sammen! Stay on! Det er også gøy å se resultatene av Håkull Danmark og Håkull Air & Sea.

Håkull er motoren!

– Tallak Hovstad

Til hele gjengen: Tusen takk for god innsats – hver eneste uke.

Jeg synes det er veldig trist å ikke kunne gjennomføre jubileet som planlagt. Vi hadde store planer. Dette berører mange, og vi skulle så gjerne gitt alle en superkjekk weekend. Vi får ta det igjen senere.

– Lena Håkull

Gratulera så mye med 75 års jubileumet alle sammen.

– Tor-Magne Tengesdal

Et rigtig godt sted og køre, flinke menneske og arbejde sammen med!

– Steen madsen

Ønsker alle i Håkull god jubilæum

– Bent Hansen

Alle i Håkull koncernen ønskes tillykke med jubilæet. Jeg har kørt i mere end 30 år, men Håkull klart den bedste speditør, at køre for.

– Kurt Heiberg

Utrolig takknemlig som har fått kjøre for Håkull og setter veldig stor pris på å få være en del av Håkullfamilien..

– Roar Wendelborg

Gratulerer med 75 år!

Det er et resultat av god jobbing i mange år, med dedikerte og flinke ansatte. Det er gjort noe riktig når man ser hvor mange som blir værende så lenge i Håkull. Det er lite verdier i transport, men mye verdier i det menneskeskapte. Det er fantastisk å være i et lokaleid firma, kontra et stort internasjonalt selskap. Her er det lite tid som går med til styr og stell. Rett og slett en effektiv og trygg arbeidsplass.

– Arve Kristoffersen

Takker for et godt samarbeid og masse humor med andre sjåfører og dem på kontoret og ser frem te masse nye år fremover der forhåpentligvis koronaen er borte igjen 😀

– Edwin Baars

Tillykke med jubileumet. 75 aar og stadig med Scandinaviske vognmaend og chauffoerer. Rigtig flot og virkelig god stil.

– Sten Hansen

Alle kollegaer ønskes god vind fremover 👍

– Frank Jørgensen

Jeg har lært veldig mye, blitt godt opplært og fått jobbe med utrolig dyktige medarbeider. Det setter jeg veldig stor pris på.

– Johnny Lie

Stolt og være del av teamet!

– Haakon Knudsen

Også vil jeg sende en hilsen til Bjørg som jobber her i Air & Sea: «Kan du vaske den nye golfskjorta mi, jeg har tee-off med gutta kl.17 i morgen.» Vi har jobbet i samme bedrift i mange år og det har vi fått til å fungere veldig fint.

Ja, hun er kona mi altså. Vi har våre oppgaver og egne kontorer. Vi kjørte til og med hver vår bil til jobb i mange år, mens nå kjører vi som regel sammen.

– Arve Kristoffersen